9. sep 2022

Om du letar efter en ny dildo kanske du vill överväga en glas dildo. Det är dildos som har en snygg och estetisk design – och de kan användas på många olika sätt. En glas dildo kan till exempel både värmas och kylas och användas i båda lägena. Det betyder såklart också att den här typen av dildo talar till en bred målgrupp och att man kan variera sin upplevelse med den. Beroende på om det är kallt eller varmt kommer ytan på dildon att kännas annorlunda. Och som om det inte vore nog så är glas också ett material som är lätt att rengöra och därför är en glasdildo också lättare att underhålla samtidigt som den är mer hygienisk än så många andra dildos. Läs mer om den fantastiska dildon här eller köp din nya glas dildo redan nu.

Få mer intensiv stimulans med en glas dildo

En glas dildo är, som du kanske redan har gissat, en dildo gjord av glas. Och som de flesta andra dildos ser den ut som en vanlig penis. Material gör att den här typen av dildo har mer vikt än den traditionella dildon, som i de allra flesta fall är gjord av plastbaserade material. för dig betyder det kort och gott att du med en glas dildo får mer intensiv stimulering som inte kräver lika mycket press på dildon som andra dildos. Därför finns det såklart också många goda skäl att välja en glas dildo framför andra dildotyper. Och givetvis finns de i flera olika utföranden, så du har stor möjlighet att välja en eller flera som faller dig i smaken.

Överväg en glas dildo med spår

Det är som sagt skillnad på hur din dildo kommer att kännas beroende på om du värmer upp eller kyler ner den. Testa till exempel att lägga din glas dildo i frysen eller kylen i bara 10–15 minuter innan akten och känn skillnaden. Du kan också prova att lägga den i varmt vatten under samma tid och se om det är mer du. Du kommer att ha olika upplevelser beroende på om du har värmt upp eller kylt ner den. Och du kanske vill överväga en glas dildo med texturer på ytan för en extra speciell upplevelse. Köp en dildo med räfflor, vågor eller liknande – de olika typerna kan ge dig olika typer av orgasmer.